Ervaringen

GoSlank Gebruikerservaringen

 

Lees hier enkele ervaringen van gebruikers die dankzij GoSlank met succes hun streefgewicht hebben behaald. Deel ook jouw ervaring door ons een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Judith Smeets uit Deurne, -39kg

"Mijn naam is Judith Smeets. Ik heb een gezin met 3 kinderen en ben getrouwd. Begin januari 2015 heb ik besloten om af te vallen omdat ik op dat moment maar liefst 120 kilo woog. Ik was erg gemotiveerd en heb mijn voedingspatroon aangepast. Ook ging ik minimaal 3 keer in de week wandelen. In het begin ging dat wel oke, de eerste maand ben ik zelfs 3 kilo afgevallen. Maar de maand daarop bleef ik stil staan en viel geen grammetje af. Na aanraden van een collega ben ik in maart met GoSlank begonnen. De eerste week zag ik dat ik al slanker werd, maar ik heb geduldig gewacht met wegen totdat de week voorbij was. Toen ik op de weegschaal stond was ik verbijsterd: 3 kilo eraf in maar een week tijd! Vol motivatie ben ik doorgegaan. De eerste maand ben ik totaal 9 kilo afgevallen en de 18 weken daarop nog eens 30 kilo. Op dit moment weeg ik 78 kilo, dit had ik niet eens durven te dromen!"

 

 

Patricia Koning uit Oss, -22kg

"Na mijn huwelijk begon mijn gewicht langzaam maar zeker toe te nemen. Feestjes, gezelligheid en eten waar je zin in hebt. Het was allemaal erg leuk maar na 1 jaar kwam ik tot het besef dat ik er toch echt iets aan moest doen. Ik voelde mij niet meer op mijn gemak en werd niet blij van wat ik in de spiegel zag. Ik ben toen begonnen met sporten, maar dat gaf helaas niet het gewenste resultaat. Mijn eerste kennismaking met GoSlank was via een advertentie in de krant. Na de positieve ervaringen op het internet gelezen te hebben, besloot ik een poging te wagen. Toen ik ermee begon was mijn gewicht 81 kilo en ik hoopte stiekem de 60 kilo te kunnen bereiken. De eerste paar dagen had ik een beetje last van hongergevoel, omdat ik niet precies wist wat ik moest eten. Daarna vond ik mijn draai en ging het allemaal een stuk makkelijker. Het is verrassend hoe lekker je in je vel zit als GoSlank gebruikt en op de juiste manier eet. In 3 maanden tijd ben ik 22 kilo afgevallen. Met 59 kilo zit ik zelfs een kilo onder mijn streefgewicht! Ik voel Ik zit lekker in mijn vel en voel mij fitter dan ooit. Ook mijn huid is mooier geworden, ik krijg zelfs complimenten van de schoonheidsspecialiste!"

 

 

Petra van der Meulen uit Dordrecht, -26kg

"Van kleins af aan had ik last van overgewicht. Het zit in de familie dus het viel ook niet echt op ofzo, tenminste niet binnen het huis. Eerlijk gezegd had mij er ook allang bij neergelegd. Totdat mijn broer, die dezelfde genen draagt, onwijs veel was afgevallen met GoSlank. Hij garandeerde dat het mij ook zou lukken en gaf me zelfs een pot cadeau om het te proberen. De eerste paar dagen waren wennen, maar ik merkte al snel aan mijn kleren dat ik aan het afvallen was. Na drie dagen kon ik het niet laten om op de weegschaal te gaan. Ik moest het resultaat zien en dat was er gelukkig ook. Ik was meer liefst 2 kilo afgevallen in zo weinig tijd! Op dat moment was ik volledig overtuigd dat GoSlank echt werkt. Uiteindelijk ben ik in 16 weken tijd 26 kilo afgevallen. Als het mij is gelukt kan echt iedereen het!"

 

 

Stefanie de Bruin uit Den Haag, -18kg

"Met een gewicht van boven de 90 kilo heb ik al jaren last van gezondheidsproblemen. Mijn cholesterolgehalte was te hoog en ik had last van mijn knieën en gewrichten. Mijn arts zei dat ik snel iets aan mijn gewicht moest doen. Maar hoe? Uiteindelijk ben ik bij GoSlank terechtgekomen. Na overleg vond mijn arts GoSlank een betrouwbare manier om af te vallen, omdat je lichaam alle voedingsstoffen en vitamines binnenkrijgt. Ik had geen moeite met het volgen van het dieet, alles stond simpel en overzichtelijk omschreven in het boekje. Ik ben van de 96 kilo afgevallen tot 78 kilo in 3,5 maand tijd. Bovendien heb ik bewuster leren omgaan met voeding. Ik weet dat er gebruikers zijn die sneller afvallen, maar gezien mijn persoonlijke situatie is dit een groot succes. Zelf was het me nooit gelukt."

 

 

Sanne Hermans uit Staphorst, -21kg

"Na mijn zwangerschap was ik flink aangekomen en woog ik voor het eerst in mijn leven meer dan 80 kilo. Voor mijn lengte van 1.68 is betekent dat een behoorlijk overgewicht! Als gezondheids reak koos ik voor de meest veilige manier van afvallen. Ik had al eerder gehoord dat GoSlank een veilige en gezonde methode is en nu kan ik dat ook uit eigen ervaring bevestigen. In 3 maanden tijd ben ik 21 hele kilo's kwijtgeraakt. Ik heb nu meer energie, mijn gewrichtsklachten zijn verminderd en ik zie het echt als een nieuw begin in mijn leven. Ik ben trots op mijn nieuwe lichaam! Mijn oude kleren passen mij totaal niet meer en ik geniet weer volop van het shoppen. De complimentjes die ik krijg geven mij de motivatie om nooit meer terug te gaan naar mijn oude patroon."

 

 

Mirthe Baljen uit Gorinchem, -17kg

"Vijftien jaar lang heb ik intensief gesport. Volleyballen en hardlopen waren mijn grootste passie. In die tijd heb ik dagelijks heel veel trainingsuren gemaakt waardoor een blessure haast onvermijdelijk was. Uiteindelijk scheurde ik mijn kruisbanden wat een abrupt einde bracht aan het sporten. Mijn lichaam was dit niet gewend en ik begon al snel aan te komen. Ik heb een tijdje mijn heil gezocht in verschillende diëten en afslankproducten maar niks hielp. Totdat ik bij GoSlank terecht kwam. Ik ben in een korte tijd van 2 maanden 17 kilo afgevallen. Mijn zelfvertrouwen is weer helemaal terug en ik kijk weer graag in de spiegel!"

 

 

Linne Beveren uit Denekamp, -20kg

"Ik wilde al jaren lang heel graag 20 kilo afvallen. Daarbij heb ik ook een behoorlijk aantal pogingen gewaagd, maar zonder echte succes. De ene shake werkte helemaal niet, de andere werkte nog wel maar was te ranzig en werd ik er misselijk van. Mijn laatste poging was met GoSlank en dat was wel raak! Een advertentie in de krant trok mijn aandacht maar had toch wel mijn twijfels. Al snel merkte ik dat het heel anders was dan andere shakes. Ze smaakten echt super lekker en dat was al een meteen een goed begin! Vanaf de eerste dag merkte ik een verschil in mijn lichaam. Ik voelde me niet futteloos of moe maar juist heel energiek. Heb altijd last gehad van maagklachten maar die waren ook spontaan verdwenen! Na 13 weken heb ik uiteindelijk mijn doel bereikt. Ik ben nu alweer 3 maanden verder en geen gram aangekomen. s'Ochtends drink ik nog wel een lekkere shake om mijn stofwisseling te versnellen. Ik geniet nu van elk moment en elke compliment die ik krijg."

 

 

Nienke Kok uit Oosterhout, -30kg

"Mijn naam is Nienke Kok, ik ben 38 jaar oud en heb al een hele lange tijd last van overgewicht. Na veel lijnen en weer aankomen kwam ik via internet op de site van GoSlank. De beloftes waren groot en talloze mensen waren er succesvol mee afgevallen. Ik heb het toen met mijn huisarts overlegd en die vond het ook de moeite waard om te proberen. Ik wist echt niet dat het mogelijk was om lekker eten en afvallen te combineren! Ik ben in 20 weken tijd 30 kilo afgevallen en ik ben van 102 kilo afgevallen naar de 72 kilo! Mijn kledingmaat is serieus veel kleiner geworden en ik pas letterlijk niks meer van vroeger. Ik werk al 10 jaar voor hetzelfde bedrijf en mijn collegas zijn ook geshockeerd! 3 collegas zijn nu ook begonnen met GoSlank en boeken ook mooie resultaten. Het klinkt misschien gek maar ik geniet veel meer van het leven nu. Ik voel me lekkerder in mijn vel en de aandacht die ik krijg vind ik echt geweldig."

 

 

Liesbeth van der Heijden uit Bergen op Zoom, -18kg

"Ik ben 63 jaar oud, 154 en mijn gewicht was 92 kilo. Ik probeer al jaren af te vallen maar het wilde maar niet lukken omdat mijn stofwisseling erg langzaam was geworden door de jaren heen. Afvallen was dan ook mijn prioriteit geworden omdat andere lichamelijke klachten zoals gewrichtsproblemen ook vooral te maken hadden met mijn overgewicht. Via een advertentie in de krant kwam ik GoSlank tegen. Het zou de stofwisseling sneller laten werken en geschikt zijn voor elke leeftijd. Op 7 juni 2015 ben ik begonnen met GoSlank. Dat was een hele goede beslissing! Ik ben 18 kilo afgevallen in 4 maanden tijd. Ik heb meer energie, ik voel me fit en heb het gevoel dat ik de wereld aankan. Ik kan GoSlank iedereen aanbevelen, vooral mensen die moeite hebben met afvallen."

 

 

Joyce Kuipers uit Hilversum, -10kg

"Eigenlijk ben ik nooit echt te zwaar geweest maar met mijn 1.62 en 68 kg gewicht voelde ik me toch niet echt lekker. Ik fitness al jaren 3 keer per week. Mijn conditie is heel goed maar ik ben er nauwelijks mee afgevallen. Toen ik bij vrienden zag hoe snel ze afvallen met GoSlank besloot ik er ook voor te gaan. Het feit dat de shakes echt lekker smaken was een opluchter. Ik merkte de eerste week al dat mijn hongergevoel verminderde en ben dan ook 2 kilo afgevallen in mijn eerste week. Week 8 met GoSlank woog ik 58 kilo en dat was het dan, mijn streefgewicht was bereikt! Ik wilde het in 12 weken doen maar het is mij in 8 weken gelukt. Mijn lichaam is nu mooier dan ooit!"

 

 

Janneke van der Kort uit Den Bosch, -28k

"Hallo allemaal, ook ik heb mijn streefdoel bereikt. Het begon allemaal 5 maanden geleden toen ik mijn overgewicht echt spuugzat was en begon met GoSlank. Ik moest 28 kilo afvallen en het leek zo ontzettend veel. Ik heb het verdeeld in subdoelen van 4 kilo, dat maakte het realistischer. Na week 1 zag ik dat ik al 2,8 kilo lichter was! Dat motiveerde mij enorm waardoor ik de lat meteen wat hoger heb gelegd. Na twee weken was ik nog eens 2,5 kilo afgevallen. Mijn man zag de resultaten en wilde ook meedoen. Dat was een extra motivatie voor mij. Uiteindelijk ben ik in 5 maanden tijd 28 kilo afgevallen. Mijn man is 20 kilo afgevallen in 4 maanden tijd. Ons huis is nu een stuk lichter geworden! Als slank en fit koppel krijgen we nu overal complimenten."