Algemene voorwaarden

Wanneer je een bestelling plaatst op onze website www.goslank.nl, accepteer je onze algemene voorwaarden.

 
GoSlank

Postadres:
IBAN:
BIC:
KvK:
Btw:

Samsonweg 28M, 1521RM Wormerveer
EBRANDS / NL57INGB0007126845
INGBNL2A
63963779
NL855470859B01

 

1. Productinformatie en prijzen.

Alle prijzen op onze website zijn in euro's en inclusief btw. Acties zijn niet te combineren. Je kan dus tijdens het bestellen gebruik maken van één actie.

 

2. Bevestiging

Indien je je e-mail adres correct hebt ingevoerd, ontvang je na je bestelling een e-mail van ons. In deze e-mail kan je informatie over de producten, prijzen, bedragen en gekozen betalingswijze bij je bestelling terugvinden.

 

3. Bezorging van je bestelling

Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Wij stellen als doel je bestelling te bezorgen binnen 2 werkdagen nadat de betaling door ons is ontvangen. Er kan door factoren die wij zelf niet in de hand hebben, een vertraging ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan problemen bij de bank of het niet voorradig zijn van het product.

 

4. Retourneren van je bestelling

Bestellingen die je via onze website hebt geplaatst, kan je binnen 7 werkdagen retourneren. Je draagt zelf zorg voor de verzendkosten hiervan. De 7 werkdagen beginnen op het moment dat je de bestelling thuis hebt ontvangen. De bestelling dient onbeschadigd te zijn.

Als je bestelling al beschadigd is voor de bezorging, vragen wij je dit binnen 3 werkdagen via ons email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan ons te laten weten. Vermeld hierin je naam, bestellingsnummer en een omschrijving van de beschadiging. Wij zullen binnen 2 werkdagen met je contact opnemen voor de afhandeling. Gebruikte producten worden niet teruggenomen.

Wanneer je na de eerste week geen resultaat hebt behaalt met GoSlank, vragen wij je meteen contact met ons op te nemen door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meestal kan je met een paar praktische tips ervoor zorgen dat het vetverbrandingsproces op gang komt. Als resultaat dan nog steeds uitblijft, bespreken wij met je de mogelijkheden, waaronder een vergoeding van het aankoopbedrag. Deze garantie geldt niet voor producten die met korting zijn aangeschaft.

 

5. Betalingsvoorwaarden

Je dient de betaling te voldoen alvorens je bestelling wordt verstuurd. Nadat wij je betaling hebben ontvangen, zal de verzendprocedure opgestart worden. Je kan kiezen voor een van de volgende betalingsmethodes: iDeal, PayPal en bankoverschrijving.