GoSlank is de beste manier om effectief af te vallen!

GoSlank is een complete, natuurlijke en 100% veilige afslankshake. Het bevat essentiële voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, eiwitten en voedingsvezels die het lichaam nodig heeft om effectief en op een verantwoorde manier af te vallen. GoSlank is gebaseerd op een evenwichtig voedingspatroon.
 
Met GoSlank heb je geen last van een hongergevoel, wordt een jojo effect tegengegaan, voel je je energieker tijdens het dieet en heb je een versterkte weerstand en spijsvertering. De GoSlank shakes bevatten maar liefst 23 natuurlijke stoffen waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de vetverbranding stimuleert. Hierbij is gebruik gemaakt van de klassieke kennis op het gebied van afvallen en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen (zie ingrediënten). En dat met slechts 50kcal per shake!
 
Gebruikers vallen dan ook gemiddeld 8-10 kilo per maand af. Met GoSlank val je dus niet alleen snel af maar ook op gezonde manier! Het is niet voor niks de bestverkochte afslankshake van Nederland en België!

 

 

Judith Smeets, -39kg

"Het klinkt misschien vreemd maar ik zag de eerste week al dat mijn lichaam wat slanker was geworden, maar ik had mijn weegmoment nog niet gehad. Toen ben ik dus op de weegschaal gegaan en ik was verbijsterd: 3 kilo eraf in een week tijd! De eerste maand ben ik 9 kilo afgevallen en de 18 weken daarop nog eens 30 kilo..."

Lees deze en meer ervaringen van GoSlank gebruikers...

 

Wat is het verschil tussen GoSlank en andere afslankproducten?

GoSlank is het enige afslankproduct dat gebaseerd is op een evenwichtig voedingspatroon. De meeste afslankproducten op de markt zijn gebaseerd op een eiwitdieet, een koolhydraatarm dieet, een vetarm dieet of een crash dieet. Hierbij krijgt het lichaam veel van een bepaald voedingsstof binnen, meer dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid, en weinig van andere essentiële voedingsstoffen. Dit heeft een zeer ongezonde werking op het lichaam.
 
Je lichaam neemt onvoldoende vitamines, mineralen, vezels en andere belangrijke voedingsstoffen op. Deze stoffen zijn van cruciaal belang voor het gezond functioneren van je lichaam tijdens het afslanken. Daarom treedt er bij veel mensen een jojo effect op. Wanneer je na zo een dieet je streefgewicht hebt bereikt en terug gaat naar je normale eetpatroon, kom je snel weer aan. Dit gebeurt omdat het lichaam bepaalde voedingsstoffen zoals koolhydraten ''ontwent'' en moeite heeft met de verbranding door een vertraagde stofwisseling.
 
Mensen die zo een dieet volgen, hebben vaak last van een hongergevoel. Vanwege een tekort aan sommige belangrijke voedingsstoffen sturen de hersenen een signaal af. Hierdoor ontstaat er een drang naar deze voedingsstoffen. Dit gebeurt simpelweg omdat het lichaam deze voedingsstoffen nodig heeft om gezond te functioneren. Daarom zijn deze diëten moeilijker vol te houden en geven veel mensen het snel op.
 
Andere veel voorkomende klachten bij deze diëten zijn last van vermoeidheid, een verlaagde weerstand, alleen de eerste weken afvallen en een slechte spijsvertering.

Met GoSlank val je snel, gezond en blijvend af!

GoSlank gaat al deze processen tegen omdat het gebaseerd is op een evenwichtig voedingpatroon. De shakes bevatten alle essentiële voedingsstoffen die je nodig hebt zoals vitamines, minderalen, eiwitten en voedingsvezels (zie ingrediënten).
 
Met GoSlank blijf je snel en gezond afvallen tot je je streefgewicht hebt bereikt. Recent onderzoek heeft bewezen dat de stoffen glucomannan, groene thee extract en L-Carnitine een positief verband hebben met succesvol afvallen. De GoSlank shakes bevatten nog een tal van andere stoffen die de stofwisseling sneller laten werken en zo de vetverbranding stimuleren. Na het bereiken van je streefgewicht kom je niet meer aan, omdat het lichaam alle nodige voedingsstoffen niet ''ontwent'' en deze stoffen effectief zal blijven verbranden.
 
De vitamines, mineralen, antioxidanten in GoSlank versterken je weerstand en maken je energieker tijdens het afslanken. De complexe voedingsvezels in GoSlank zorgen voor een verbeterde darmwerking en stoelgang. Je hebt minder last van een hongergevoel omdat je lichaam alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. Met deze unieke formule is snel resultaat op een gezonde manier gegarandeerd!
 
Qua inhoud is GoSlank de meest complete afslankshake verkrijgbaar. Het is de enige afslankshake die whey hydrolisaat en whey isolaat bevat. Dit zijn de meest hoogwaardige eiwitten met het laagste vet- en suikergehalte. Alle andere shakes bevatten whey concentraat; Dit is een goedkopere eiwitsoort met meer suikers en vetten. Dat is ook de reden waarom GoSlank een caloriegehalte van slechts 50 kcal heeft! In totaal bevat GoSlank maar liefst 5 verschillende eiwitsoorten die allemaal een andere opnametijd hebben. Dit zorgt ervoor dat je stofwisseling tot 8 uur na het drinken van je shake snel blijft doorwerken, zodat er constant vetverbranding plaatsvindt. Tevens zorgen deze eiwitten voor een verzadigd gevoel, waardoor je geen honger krijgt.
 
GoSlank heeft een gebalanceerde samenstelling met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten die snel en gezond afvallen mogelijk maken. Bovendien wordt het in Nederland geproduceerd. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit!